Wat kost een personal trainer?

Home » Blog » Wat kost een personal trainer?

De gemiddelde kosten van een personal trainer zijn verschillend in het resultaat dat je wil behalen en de hoeveelheid die je traint. Resultaat, mindset en voeding gaan gepaard met het behalen van je doel. 

Wat kost een personal trainer bij BNFitness?

Wat zijn nu de kosten van een training bij BNFitness? Dit is verschillend ten opzichte van datgeen wat je graag wil behalen en op welke manier je wil trainen. Gaat je voorkeur uit naar een trainingsschema, zijn er diverse vormen van schema’s die afgenomen kunnen worden met het resultaat dat je graag wil behalen. 

Daarnaast bieden we verschillende pakketten aan die afgenomen kunnen worden gedurende de maand. Deze zijn gebaseerd op het aantal gewenste trainingen per maand met een personal training in Hoorn of omstreken. De pakketten worden afgenomen per 3 maanden en zijn daarna maandelijks opzegbaar. Benieuwd naar de verschillende pakketten? Neem dan een kijkje bij de personal training pakketten!

Waarom verschillende kosten per personal trainer?

Bij BNFitness, wordt er uitermate goed gekeken naar het resultaat dat je wil behalen, wanneer je dit wil behalen en op welke manier. De kwaliteiten van een personal trainer staan hierbij voorop, samen met de kennis die de personal trainer heeft. Hierbij wordt er uitsluitend gewerkt met personal trainers die beschikken over certificaten en trainers die de juiste kennis en vaardigheden hebben om personal training te geven. BNFitness probeert een zo passend mogelijke training aan te bieden waarbij je stapsgewijs steeds beter zal worden in datgeen wat je doet. Daarnaast is het belangrijk dat je wat opsteekt van de trainingen en doelstellingen behaald. Hierom worden er diverse pakketten aangeboden. Door de 1-op-1 lessen, ziet de trainer goed waar je mee kampt, waar je sterktes liggen en waar nog aan gewerkt kan worden in het personal training traject. 

Wat kost een personal trainer voor het afvallen?

Kom jij bij BNFitness trainen en ben je specifiek bezig met het verliezen van kilo’s (afvallen) is het belangrijk dat we samen een schema opstellen. Trainen gaat gepaard met bewust eten. Wil jij afvallen, is het belangrijk dat je bewust bent van wat je binnenkrijgt, hoe je traint en wat je traint. We focussen bij BNFitness dus heel erg op het resultaat en de periode waarin we dit kunnen behalen. De voedingsschema’s van BNFitness geven je de juiste ‘guideline’ naar een gezonde doelstelling!

 

Wat kost een personal trainer voor een volledige transformatie

Ben jij het nou echt zat om in een continue sleur te zitten en klaar voor een complete transformatie? Bij BNFitness ben je aan het juiste adres. Maar waar moet je dan nu op letten? 

  • Focus op mindset 

Doorzettingsvermogen, niet op willen geven en een positieve instelling helpen bij het behalen van resultaten. Wil je verandering doormaken? Zul je alles op alles moeten zetten om gestandaardiseerd gedrag aan te passen en een nieuwe lifestyle te willen hanteren. Een volledige transformatie betekent een 360 graden verandering in gedrag, lifestyle en voeding. 

  • Krachttraining 

Krachttraining is de volgende stap in het behalen van resultaten. Afvallen gaat samen met het opbouwen van spiermassa. Benieuwd naar de verschillende trainingsvormen, bekijk dan de trainingsschema’s

  • Conditietraining 

Volledige transformatie = conditie. Krachttraining gaat gepaard met het trainen van een conditie. Wil jij meer uithoudingsvermogen, zul je je conditie moeten trainen. Dit kan op verschillende manieren, lopen, hardlopen, of diverse HIIT-trainingen waarbij je je lichaam op een constante tijd oefeningen laat doen die bijdragen aan het verbeteren van je conditie. 

  • Voeding

Vaak wordt er gezegd dat voeding valt onder de welbekende 80/20 regel. Dit betekent dat voeding ruim 80% is van het behalen van optimaal resultaat. Ook benieuwd naar een voedingsschema dat past bij jouw doelstellingen? BNFitness helpt je verder!

  • Herstel 

Naast het trainen en de juiste voeding, is herstel van extreem groot belang. Geef je lichaam en spieren rustdagen om bij te komen. Een perfecte balans van training, voeding en herstel zal op termijn haar vruchten afwerpen en zorgen voor het behalen van doelstellingen. 

  • Vitaliteit 

En tot slot vitaliteit. Balans is het allerbelangrijkste in een volledige transformatie. Het vinden van de juiste balans in rustmomenten, trainingen, voeding en een positieve mindset is iets wat we bij BNFitness extreem belangrijk vinden. Er gaat niets boven een perfecte combinatie en het veranderen van een levensstijl door bovenstaande pijlers. Geïnteresseerd in verandering? We hebben namelijk een Personal training lifestyle pakket die jou hierbij kan helpen!

Hulp nodig bij jouw sport resultaat?

Heb jij hulp nodig bij het behalen van resultaten, krachttraining, conditietraining of een volledige transformatie? Neem dan contact met ons op!

Neem contact op