Fitness Schema


Gepersonaliseerde voedings- en of trainingsschema’s
voor als je zelfstandig aan de slag wilt gaan voor jouw resultaten.Nu Starten!

Heb je één van deze doelstellingen?


Voedingsschema’s En Trainingsschema Op Maat Voor Jou

Naar jouw voorkeuren, niveau en behoeftes

Om maximaal resultaat te behalen is het belangrijk dat je een voeding- en trainingsschema op maat hebt. Jouw voeding- en trainingsschema wordt gepersonaliseerd naar jouw voorkeuren, niveau en behoeftes. Dit zorgt ervoor dat je de juiste voeding binnen krijgt die jij lekker vindt met de juiste oefeningen voor een goede training dat bij jou past.

Voeding- en trainingsschema samenstellen

Een gebalanceerde voedingsschema

Onze visie staat voor balans en hierin is er ruimte voor ongezonde voeding met eventueel een drankje. Alles draait hier om balans en dit ga je in het schema leren vinden. Zo bouw je aan een gezonde en gebalanceerde levensstijl voor maximaal resultaat.

Voedingsschema samenstellen

Wij houden rekening met bepaalde voedingsallergieën & behoeftes

Een krachtige trainingsschema

Onze trainingsvisie is gericht op meerdere aspecten zodat jij meer spierkracht, fitheid en lenigheid krijgt. De trainingen en oefeningen worden opgesteld en uitgelegd naar jouw niveau voor zowel in de sportschool, thuis of buiten. 

TRAININGSSCHEMA'S SAMENSTELLEN

Hoe ziet mijn voeding- en trainingsschema eruit?

Blader hier door een preview van je persoonlijke voeding- en trainingsschema, In je persoonlijke voeding- en trainingsschema zitten de tips, technieken & tricks, inzichten in jouw persoonlijke voedingsbehoefte voor je doelstelling. En uiteraard zitten hierin jouw persoonlijke voedingsschema’s met unieke recepten en trainingsschema met specifieke oefeningen voor maximaal resultaat.

IK WIL AAN DE SLAG

Hoe werkt de fitness schema’s?

Voordelen van een BNfitness schema

Check Mark on Skype Emoticons 1.2 Je weet precies hoeveel en wat voor maaltijden je moet eten
Check Mark on Skype Emoticons 1.2 Je hoeft je geen zorgen meer te maken over de oefeningen die je moet uitvoeren
Check Mark on Skype Emoticons 1.2 Ontvang de basistools over voeding- en training voor maximaal resultaat.
Check Mark on Skype Emoticons 1.2 Ontvang simpele, heerlijke en unieke recepten
Check Mark on Skype Emoticons 1.2 Ontvang krachtige oefeningen dat bij jou past
Check Mark on Skype Emoticons 1.2 Behaal zelfstandig al jouw fitness resultaten 

BNfitness Online Fitness Coaching En Personal Training

Maak je keuze

Wat onze klanten zeggen

Ik heb alles geprobeerd van Youtube filmpjes tot aan forums afzoeken naar de juiste combinatie voor mijn lichaam. Tot grote teleurstelling kon ik de juiste combinatie niet vinden waardoor ik nooit het beste uit mijn training haalde. BNfitness beschikt over een hoop kennis van fitness en voedingen weet dit toe te passen op elke situatie, lichaamsbouw, doel, etc. Hierdoor ben ik fink in spiermassa aangekomen +2KG en is mijn missie geslaagd.

Ik ben een ondernemer die niet veel tijd heeft. Toch wilde ik fitter en energieker worden door middel van het zelfstandige schema. Ik wilde simpele en snelle maaltijden, die niet veel tijd kostte. Bachduy had dit goed voor mij verzorgd. In het begin ging ik goed en voelde ik me steeds fitter en fitter. Ik heb in het proces geleerd dat voeding alles is. Ik ben -4KG afgevallen in 6 weken en ik heb er het beste uitgehaald.

Tijdens het 6 weken programma heb ik bepaalde beperkingen en is mijn hormonenbalans niet altijd in orde. BNfitness ging hier super nauwkeurig mee om in zijn schema’s. Ook kreeg ik de juiste gezonde voeding waardoor ik mij energiek en fit voelde. Door de voeding- en trainingsschema’s kreeg ik de handvaten die mij nog beter liet voelen. Al met al ben ik super blij met het resultaat. Ik zal mijn levensstijl zeker voortzetten!

Ik heb al jaren geprobeerd om gezonder te eten, maar mijn motivatie was laag. Verder wist ik ook niet hoe ik gezond kan eten.  O.a. hoe je de balans kan vinden tussen gezond en ongezond eten waardoor ik 5,5KG ben afgevallen. Verder kon ik met elke vraag of opmerking terecht bij Bachduy, hij helpt je altijd! Ben oprecht zeer tevreden met de schema’s. Ik voel me fitter en lekkerder in mijn vel. Ik blijf doorgaan met deze nieuwe lifestyle! Thanks Bachduy!