Aziatische Woknoedels met Kipfilet en Paprika
- Aziatische teriyaki woknoedels met kipfilet en paprika
- Recept
Een overheerlijke Aziatische lunch of diner maaltijd gemaakt van eiernoedels, kipfilet, paprika, teriyaki saus, ketjap manis, ui, knoflook, olijfolie en de toppings koriander en Sriracha. Je kunt deze maaltijd eten voor als je spiermassa wilt aankomen maar ook om af te vallen. Het is belangrijk om je maaltijden in te stellen naar jouw dagelijkse voedingsbehoefte.Hierdoor kun je bijna alles eten om jouw fitness doelstelling te behalen. Als je je maaltijden wilt preppen, kun je de ingrediëntenlijst keer de aantal preps doen. Ik doe het altijd voor 3 dagen zo blijft het vers en lekker.
Ingrediëntenlijst voor 1 maaltijd:
- 150 Gram Eiernoedels
- 150 Gram Kipfilet
- 1 Paprika
- Halve Ui
- 1 Knoflookteentje
- 15ML Teriyakisaus
- 15ML Ketjapsaus
- 6 Gram Olijfolie
- Handje Koriander
- Theelepels Sriracha
Recept:
- Haal de eiernoedels eruit breng het in een pan met water. Breng dit 7-8 minuten aan de kook.
- Snij de kipfilet, uien en knoflook in kleine blokjes.
- Marineer de kipfilet in een kom met de uien, knoflook en ketjap manis
- Breng een pan op laag/middel vuur met olijfolie en bak hierin de gemarineerde kipfilet
- Snij de paprika in kleine blokjes
- Zodra de eiernoedels klaar zijn kun je het uit de pan met water halen
- Roerbak de kipfilet tot dat het gaar is en voeg daarna de paprika toe.
- Voeg vervolgens de eiernoedels toe met de teriyaki saus en roer het goed door.
- Snij voor de liefhebber wat koriander in kleine stukjes
- Serveer de mie en kip op een bord en voeg de koriander en Sriracha toe voor een spicy topping.