Over BNfitness

Ons verhaal, missie & empowerment

 

De kern elementen en de karakteristieke kleuren van BNfitness

bnfitness emerald logo groen

Natuur

Emerald

bnfitness ruby logo rood

Vuur

Ruby

bnfitness sapphire logo blauw

Water

Sapphire

bnfitness diamond logo zilver

Lucht

Diamond

bnfitness gold logo goud

Aarde

Gold

De basis van de BNfitness logo’s zijn geïnspireerd door de wereld waar wij op dit moment leven. En wat we nodig hebben om te overleven. Ons planeet Aarde. Een aardbol waar de natuur en mens samenkomen. Om de plek waarop we leven een stuk gezonder, fitter, sterker en aangenamer te maken. Echter leven we nog in een wereld waarin er nog zoveel te winnen valt voor de individu op het gebied van fitness, natuurlijke gezondheid en persoonlijke groei. Oftewel je gezondheid, body & mind. Hieruit is BNfitness gebloeid en staat het klaar voor de individuen die naar hun top willen klimmen. Zowel de fitness looks, het natuurlijke karakter en de dromen vanuit de materialistische wereld komen samen in één. Dit uit zich weer in de kleuren combinatie’s met de bijpassende elementen en visie die de individu met zich mee draagt. Dat zich met de juiste elementen en sturing al hun dromen, gezondheid en fitheid kunnen realiseren. Zowel mentaal als fysiek kom je in harmonie en ervaar je de krachten naar de beste versie van jezelf. Samen vormen ze de basis elementen, visie en principes van een krachtige, gezonde, fitte en gebalanceerde levensstijl. 

Het verhaal van Bachduy Nguyen en BNfitness

Gezondheid, body & mind

De oprichter van BNfitness is Bachduy Nguyen en heeft met zijn grote passie voor sport en gezondheid een visie gecreëerd waardoor hij velen kan coachen, motiveren en inspireren. Hij is afgestudeerd in zijn fitnesstrainer A en heeft zo zijn kennis en ervaring sterk opgebouwd bij verschillende sportscholen en organisaties. Zoals bij Road2Fit en Sokudo Gym. Bachduy staat bekend om het coachen van individuen en groepen om hen zowel fysiek als mentaal te helpen naar de next level. Met zijn expertise over mindset, voeding, training en herstel coacht hij mensen voor resultaat om gezonder, zelfverzekerder, positiever en fitter in het leven te staan. En dat het juist krachtig is om in een moeilijke periode van je leven te beginnen aan je fitness en je gezondheid. Want dit is wat Bachduy ook deed. Het heeft hem gebracht waar hij nu moet zijn. Het stappen uit de comfort zone is één van de karakter eigenschappen van BNiftness. Grotendeels door uit de comfort zone te stappen heeft Bachduy zijn eigen levensstijl naar de next level kunnen brengen. Bachduy begon al vroeg op leeftijd met sporten en was altijd al bezig met verschillende activiteiten zoals hardlopen, kung-fu en voetballen. Door de jaren heen vond hij een nieuwe sport en dat was fitness en krachttraining. Dit hield hem op dreef in de moeilijkere periodes van zijn leven. Hierdoor bouwde hij de basis op van zijn eigen resultaten en mindset. 

BNfitness transformatie

“Je gezondheid, mind & body is de basissleutel naar succes. Het houdt je scherp, gefocused en krachtig door de moeilijke periodes van je leven.”

– Bachduy Nguyen

Gezonder, sterker, fitter & zelfverzekerder

De ervaringen die fitness en gezondheid met zich meebracht beschrijft Bachduy als ”exceptioneel”. ”Toen ik aan fitness begon wist ik niet waar ik moest beginnen. Ik zat in een moeilijke periode met mezelf waarin ik nog veel moest verwerken. Ik moest mezelf hervinden, gezonder en krachtiger maken. Want zo werd ik niet gelukkig, fit, gezond en zelfverzekerder. Er brak een frisse, nieuwe periode aan waarin ik nieuwe dingen ging proberen op het gebied van fitness, gezondheid en levensstijl. Zo kwam ik erachter dat krachttraining, gezonde voeding, goed slapen en vooral een krachtige mindset opbouwen de sleutel was naar wat ik zocht. Het had de grootste en positiefste impact op mijn hele manier van leven. Het ging zeker niet makkelijk, maar daar draait het juist om. Het is de beklimming er naar toe waar je jezelf beter in leert kennen. Het draait om het behalen van progressie ook al is het dagelijks maar 1%. Vallen en opstaan. Kijken welke trainingen, voeding, slaap en denkpatronen bij me past. Het aanpassen, finetunen en dagelijks er naartoe streven en leven. Naar mate de investering en tijd vorderde werd ik steeds beter, zelfverzekerder en sterker. Ik boekte progressie op me gezondheid, body & mind. En toen wist ik het zeker. Dit heeft mij uit me moeilijke periodes gehaald en het houdt me op de goede weg naar de beste versie van mezelf. En met deze beste en fitste versie wil ik zoveel mogelijk mannen en vrouwen gaan helpen om hun resultaten te boeken. Om je moeilijke periodes een stuk krachtiger en sterker te maken. Zodat je een levensstijl opbouwt dat bij jou past voor je beste gezondheid, body & mind.“Focus op het dagelijks progressie boeken. Ook al is het maar 1%. De kleine stappen leiden naar mooie en krachtige bestemmingen.”

– Bachduy Nguyen

Onze ultieme missie

Mannen en vrouwen fitter, zelfverzekerder en sterker te maken door de krachten van gezonde voeding en de werking van je eigen lichaam en mindset. Met gevarieerde fitness en gezondheid programma’s, coaching en personal trainingen willen we een statement maken dat het niet zo moeilijk hoeft te zijn om resultaat te behalen. Je hebt alleen de juiste visie, coaching nodig over een levensstijl dat bij jou past. Wat jij fijn vindt en wat niet. Je gaat niet op een dieet, maar je bouwt een levensstijl waarin ongezonde voeding en uitjes ook thuis hoort. Dat je je dromen leer na te jagen en dat je een karakter opbouwt vanuit fitheid, vertrouwen, kracht, positiviteit, discipline en doorzettingsvermogen. 

 

BNfitness Atleten

Een individu dat doelt op de fitste, beste en sterkste versie van haar of zichzelf.
Die een levensstijl creëert waarin er consistent wordt gestreven naar groei, progressie en waar alle dromen
die de individu heeft worden nagejaagd. De individu is bewust en realistisch van haar of zijn doelen, potentie en huidige levensstijl.
Hij of zij weet als geen ander dat je geduld moet hebben in het proces. Dat je actie moet ondernemen om deze doelen te behalen.
Dat je moet falen om die succes te behalen. Dat je zowel mentaal als fysiek de stappen zet om jezelf beter te leren begrijpen zodat je weet wat je nodig hebt. Dat fitness en gezondheid de basis is naar alles wat je wilt bereiken in het leven. Hierbij worden de vier ultieme elementen: mindset, voeding, training en herstelmethodes de basis foundation voor het bouwen van een krachtige levensstijl.
Een consistente analyse en optimalisatie hierin zorgt voor de ultieme doorbraak voor het behalen van je next level life.
En dit weten de BNfitness atleten als geen ander. Ze pushen zichzelf naar de volgende level van zijn of haar fitness, gezondheid en levenspotentie. Het maakt niet uit van waar ze vandaan komen. Of je een beginner bent of ervaren atleet, je durft uit je comfort zone te stappen en bent bereid veel te leren voor maximale groei. Ze weten dat dit een levensstijl is voor het leven.
Doorzetten en nooit opgeven om er een levensstijl van te maken voor de succes waar je van droomt.

 

DREAMCHASER

Ik geloof in het uitdagen van het menselijke karakteristiek zodat je de sterkste, fitste body & mind kunt opbouwen. Het ontvangen van de juiste coaching, visie en eigenschappen dat leidt naar actie om al je fitness doelen te behalen. De manier waarop BNfitness wordt gepresenteerd, is een visie dat het eenvoudig en verfijnd maakt om je dromen en doelen na te jagen.
Je wordt de beste versie van jezelf.

Bachduy