Online Fitness Programma’s

Next level online fitness programma met online coaching voor je fysieke en mentale resultaten.
Leer alles over een gebalanceerde, fitte en duurzame levensstijl dat bij jou
past voor de fitste en sterkste versie van jezelf.

NU STARTEN

Ben je klaar voor je fitness journey?

Check Mark on Skype Emoticons 1.2 Afvallen in vetmassa en/of aankomen in spiermassa voor je fitste shape en mindset.
Check Mark on Skype Emoticons 1.2 Een krachtige stok achter de deur nodig zodat je weer in je flow komt.
Check Mark on Skype Emoticons 1.2 Je snapt niet zo goed wat en hoeveel je moet eten om je resultaten te behalen en om dit vast te houden.
Check Mark on Skype Emoticons 1.2 Een en gebalanceerde levensstijl creëren waarin lekker eten, mee eten, ongezonde voeding, eventueel drank en uit eten gaan past.
Check Mark on Skype Emoticons 1.2 Makkelijk, snelle en lekkere recepten ontvangen die je meer inzichten geeft over voeding.
Check Mark on Skype Emoticons 1.2 Bouwen aan een levensstijl wat meer energie en fitheid in je leven geeft, zodat je positiever, zelfverzekerder en krachtiger wordt. 
Check Mark on Skype Emoticons 1.2 Een krachtige en duidelijke visie opbouwen over fitness en gezondheid voor duuzame resultaat.
Check Mark on Skype Emoticons 1.2 Je bent klaar voor een verandering om jouw resultaten te realiseren.

BEKIJK FITNESS PAKKETTEN

Succesverhalen van mensen die voor je gingen!

De vier cruciale elementen in jouw online fitness programma

Mindset

De manier van denken, je visie die je creëert, de keuzes die je maakt en wat je ermee doet. Dit is je mindset. Met de tools en eigenschappen die jij mee krijgt bouw je aan een sterk groeiende mindset. Je ontdekt hoe jij je mindset voor je laat werken zodat je beter, sneller en positiever naar je visie en doelstellingen gaat. Krijg meer zelf-discipline, zelf-vertrouwen en voel je mentaal fitter, sterker en gezonder dan ooit tevoren.

Voeding

Het in balans brengen van gezonde en ongezonde voeding is waaraan je gaat bouwen. Unieke, makkelijk en smakelijke recepten worden naar jouw voorkeuren en behoeftes ingesteld. Ontdek specifieke inzichten in jouw persoonlijke voedingsbehoeftes en calorieën. En leer hierbij alles over voedingsstructuren, mealpreppen, voeding tracken waarbij je ook je eigen maaltijden leert opstellen. Doormiddel van onze op maat gemaakte voedingsschema’s weet je precies waar je aan toe bent. Je leert out of the box te denken met voeding en je neemt structuren mee voor een duurzame levensstijl dat bij jou past.

Training

Je gaat op een missie om je ultieme fysiek te bouwen dat jij voor ogen hebt.
Met een specifieke lichaamsanalyse krijg jij de juiste oefeningen mee met bijbehorende technieken dat op jouw niveau is ingesteld. Het wordt een masterpiece waarbij je je eigen lichaam beter leert kennen. Ontdek al je spieren en activeer ze voor meer spiergroei, spierkracht, flexibiliteit en vitaliteit. Met het oog om spiermassa op te bouwen is het ook van belang dat je leniger en beweeglijker wordt. Voel je weer fit en sterk in je eigen vel met een trainingsprogramma dat past in jouw huidige levensstijl. 

Herstel

Het sleutelelement naar al jouw resultaten is herstel. Slaap, rusten en tijd voor jezelf nemen is van belang om je fysieke en mentale gezondheid een boost te geven. Je krijgt de eigenschappen mee om je herstel te optimaliseren. Samen bouwen we aan een krachtige routine dat zorgt voor een goede state of mind. Hierdoor ervaar je meer kalmte, focus, productiviteit en positiviteit naar al jouw fitness en gezondheidsdoelstellingen. Creëer een duurzame levensstijl op basis van deze vier elementen en gun jezelf de groei waar je naar verlangt.

Klaar voor jouw resultaten?

MENTAAL

100%

FYSIEK

100%

LIFESTYLE

100%

Hoe werkt online fitness programma bij BNfitness?

Wat kan jij verwachten van een online fitness programma?

Check Mark on Skype Emoticons 1.2 Toegang tot de BNfitness app: Hierin worden al jouw gewoontes, progressie, voeding- en trainingsschema’s bijgehouden en heb je jouw coach altijd bij de hand.

Check Mark on Skype Emoticons 1.2 Contact & Videogesprekken met je coach (wekelijks):
Je krijgt toegang tot je online coach. Hierdoor houd je wekelijkse videogesprekken en kan je al je vragen via Whatsapp snel stellen 24/7.

Check Mark on Skype Emoticons 1.2 Voortgangsanalyses (wekelijks): Je verkrijgt wekelijks een analyse van je lichaamsstatistieken en voortgang waar je aan kan werken voor maximale groei.

Check Mark on Skype Emoticons 1.2 BNfitness Ebook: Je ontvangt een ebook met een complete gids over de vier elementen: mindset, voeding, training en herstel.

Check Mark on Skype Emoticons 1.2 Persoonlijke voedingsschema’s: Je krijgt gepersonaliseerde voedingsschema’s met unieke recepten waarbij je alles leert over voeding.

Check Mark on Skype Emoticons 1.2 Persoonlijke trainingsschema’s: Je krijgt een gepersonaliseerde trainingsschema met specifieke oefeningen en uitleg in video’s

Check Mark on Skype Emoticons 1.2 Lifestyle Coaching: Je krijgt mindset coaching waarbij we jouw levensstijl optimaliseren, structuren creëren en waarbij je out of the box gaat leren denken.

 

BNfitness Online Fitness Coaching En Personal Training
bnfitness app fitness app
Bekijk hieronder een preview
van de BNfitness E-book ⌵

Maak je keuze

2 MAANDEN RUBY

Van 99,88
Voor 64,88
per maand
 • 8 Weken Online Coaching Next Level
 • Wekelijkse Videogesprekken En 24/7 Contactmomenten
 • BNfitness E-Book: Op Weg Naar Meer Fitheid
  Bevat 26+ Gepersonaliseerde En Gedetailleerde Pagina’s Over Voeding En Training
 • 3 Gepersonaliseerde BNfitness Voedingsschema’s (12 unieke recepten)
 • 1 Gepersonaliseerde BNfitness Trainingsschema (minimaal 18 krachtsoefeningen)
 • De Basiskennnis Over Mindset, Voeding, Training & Herstel

 

STARTEN

3 MAANDEN SAPPHIRE

Van 149,88
Voor 114,88
per maand
MEEST GEKOZEN
 • 12 Weken Online Coaching Next Level
 • Wekelijkse Videogesprekken En 24/7 Contactmomenten
 • Wekelijkse Analyses Van Je Resultaten
 • BNfitness E-Book: Master Je Vitaliteit Bevat 34+ Gepersonaliseerde En Gedetailleerde Pagina’s Over De Vier Elementen)
 • 6 Gepersonaliseerde BNfitness Voedingsschema’s (24 unieke recepten)
 • 2 Gepersonaliseerde BNfitness Trainingsschema’s (minimaal 36 krachtsoefeningen)
 • Uitgebreide Kennisgeving Over Mindset, Voeding, Training & Herstel
 • Fitness & Mindset Coaching Met Levensstijl Missies
STARTEN

6 MAANDEN DIAMOND

Van 139,88
Voor 99,88
per maand
 • 24 Weken Online Coaching Next Level
 • Wekelijkse Videogesprekken En 24/7 Contactmomenten
 • Wekelijkse Analyses Van De Resultaten
 • BNfitness E-Book: Master Je Vitaliteit
  Bevat 40+ Gepersonaliseerde En Gedetailleerde Pagina’s Over De Vier Elementen)
 • 12 Gepersonaliseerde BNfitness Voedingsschema’s (48 unieke recepten)
 • 3 Gepersonaliseerde BNfitness Trainingsschema’s (minimaal 72 krachtsoefeningen)
 • Uitgebreide Kennisgeving Over Mindset, Voeding, Training & Herstel
 • Fitness & Mindset Coaching Met Levensstijl Missies
STARTEN

WORD JIJ DE VOLGENDE MET EEN SUCCESVERHAAL?

Reviews

Ik ben heel erg tevreden over mijn resultaat, dit had ik niet alleen kunnen bereiken! Ik wilde droger worden en ben in 12 weken zonder al te veel moeite 8,5kg afgevallen. Ik voel me fitter en gezonder en ben echt trots op wat ik bereikt heb in een relatief korte periode. Aan de hand van mijn wensen en doelen werd ik echt super begeleid! Wat fijn is bij Bachduy is dat je altijd alles aan hem kan vragen. Je krijgt voordat je begint een hele fijne en uitgebreide hand-out, dit is een fijne houvast. Na het online fitness programma kan ik goed opweg met de tools die hij mij heeft geleerd. Dit vind ik heel erg prettig want door het meer zelf te doen leer je het meeste van. Als er eens een feestje is of een belangrijke gebeurtenis heb ik geleerd om niet te streng te zijn en ervan genieten, het draait uiteindelijk allemaal om balans. Dit is een levensstijl die Bachduy mij ook aanleert. Ik dacht dat het vooral sport was dat doorslaggevend is maar dit is niet zo. Door de 4 elementen: mindset, voeding, training en herstel word je gecoacht naar het doel dat jij hebt. Dit werkt super prettig!

Gijs

Voordat ik begon bij Bachduy dealde ik met best veel shit, ik had een zwaar ongeluk gehad waardoor fysiek als mentaal, dingen moeilijker voor me werden. Toen ik weer de kracht vond om aan mijn fitness en gezondheid te wist ik dat ik het niet alleen kon doen. Bij de wekelijkse calls van Bachduy hield hij me elke week gemotiveerd en als ik ergens mee zat of het gevoel had dat het teveel voor me werd vonden we samen een manier om hier uit te komen. Ik heb alsnog mijn doelen kunnen behalen. Ook al leek het onmogelijk voor mij is het wel gelukt met zijn hulp. Ik ben 18 kilo afgevallen in 36 weken en leef nu verder door met een gezond en gebalanceerde lifestyle. De recepten waren ook erg lekker en ben er zeer tevreden mee. Ik ben niet alleen fysiek sterker geworden maar mentaal is alles ook alleen maar verbeterd. Bachduy is een persoon met super veel kennis. Ik heb veel geleerd en ben ook blij dat ik bij hem begonnen was! Ik ben nog lang niet klaar met mijn journey en ik ga nog vele stappen zetten. Let’s go!

BNfitness review man afvallen

Melvin

Via een vriendin kwam ik bij Bachduy terecht. Ik dacht al best wel wat te weten over voeding en fitness maar achteraf heb ik door Bachduy veel meer nieuwe inzichten geleerd. Door het Coronavirus zorgde ik niet goed voor mijn lichaam en in het sapphire online fitness programma werd ik stap voor stap begeleid naar een betere lifestyle, waardoor ik beter leer omgaan met slechte gewoontes en daarnaast de gewichten in de sportschool omhoog schoten. De laatste lockdown stond mijn progressie in de weg, maar Bachduy doet er alles aan om je mindset goed te houden. Ik kreeg vervangende trainingsschema’s en het denkwerk deed Bachduy. Samen sloegen we een weg in naar nog meer resultaat. Al met al is de prijs-kwaliteit verhouding top, Bachduy z’n energie mega aanstekelijk en ben ik ontzettend blij met alles wat Bachduy me geleerd hebt. 

 

BNfitness succes review toned en fit

Bente

Neem gerust contact met ons op

Vrijblijvend gesprek over jouw online fitness programma?

Heb je meerdere vragen en wil je duidelijkheid? Of wil je een vrijblijvende gesprek aanvragen om te kijken of we een match zijn? Stuur ons gerust een berichtje of neem contact met ons op via +31611303758

 

Groetjes team,

Stuur ons gerust een bericht

  “Je potentieel is werkelijk eindeloos, ga doen waarvoor je gemaakt bent”