Transformatie & Review Edmundo

Spiermassa Opbouwen

Doelstelling

+1,9KG

Gewichtstoename

Sapphire

Product

Ik ben begonnen met fitness om mijn fysiek te verbeteren, maar wist nooit exact hoe ik dit zo optimaal mogelijk kon doen. Ik heb alles geprobeerd van Youtube filmpjes tot aan forums afzoeken naar de juiste combinatie voor mijn lichaam. Tot grote teleurstelling kon ik de juiste combinatie niet vinden waardoor ik nooit het beste uit mijn training haalde. Na maanden te hebben gezocht naar een goede eet en -trainschema combinatie ben ik gestuit op het trainingsschema van BNfitness. Ik heb met dit bedrijf mijn wensen uitgesproken over de groei die ik graag zou willen zien in mijn fysiek en uit dit gesprek kwam de 12 weken Sapphire programma.Er werd van tevoren een volledige intake gedaan inclusief voedingswensen, allergieën etc. Ook kon er aangegeven worden wat je zwakke en sterke punten zijn, zodat er meer focus geplaatst kan worden op de zwakke plekken.

Week 1 – Week 12

In de eerste week werden er twee voedingsschema’s en één trainingsschema aangeleverd en moest er 1x per week worden gewogen en foto’s worden gemaakt om de voortgang bij te houden. Hier werd de basis over gezonde voeding en training opgebouwd. Ik kreeg hierdoor motivatie, discipline en consistentie.

Toen de eerste vier weken erop zaten kon ik meteen voelen dat mijn lichaam gezonder werd door het gezonde voedingsschema die ik volgde, en ik merkte in de sportschool dat mijn kracht en uithoudingsvermogen vooruitgingen. Fysiek & geestelijk werd ik dus met de dag sterker.

We werkten in drie fases van 4 weken waarin ik steeds 2 nieuwe voedingsschema’s kreeg met een aantal maaltijden die ook weer mooi aansloten bij mijn wensen & groei. Aan de hand van de BNfitness E-book leerde ik ook hoe ik creatief kon zijn en andere ingrediënten kon toepassen in mijn voedingsschema’s zodat het niet saai en eentonig werd.

De feedback die ik elke week kreeg kon ik steeds beter begrijpen en toepassen in mijn dagelijkse leven. Mijn groei doel voor de 12 weken had ik met vlag en wimpel behaald.

Sterke pluspunten:

  1. Voor elke maaltijd werd uitgebreid uitgelegd hoe de maaltijd bereid moet worden en hoe dit bijgehouden kan worden. Je hoeft dus geen keukenprins(es) te zijn.
  2. De oefeningen werden met behulp van duidelijke afbeeldingen weergeven. Mocht iets niet begrepen worden dan legt BN-fitness het uit met behulp van andere resources.
  3. Eens per week had ik een uitgebreide bespreking van de voortgang wat altijd extra motivatie gaf om de week erna aan de slag te gaan in de sportschool.
  4. BNfitness beschikt over een hoop kennis van mindset, fitness, voeding en herstel en weet dit toe te passen op elke situatie, lichaamsbouw, doel, etc.

    Conclusie: Wil je efficiënt en gericht trainen in de sportschool, maar weet je niet exact hoe je dit moet doen? Raadpleeg dan BNfitness, ik spreek uit ervaring als ik zeg dat dit programma een redder in nood is als je je levensstijl wilt upgraden

Edmundo

“De beklimming van je fitste versie van jezelf.”

~ Bachduy Nguyen