Transformatie & Review Rajhen

Spiermassa Aankomen

Doelstelling

+6KG

Gewichtstoename

Voeding- en trainingsschema, voedingsschema & Sapphire

Product

Inmiddels werk ik alweer dik anderhalf jaar samen met Bachduy, en daar heb ik nog geen seconde over getwijfeld! Ik heb ook al meerdere trajecten doorlopen eerst een 6-weekse training met voeding, vervolgens een volledig 6-weekse plantaardig schema en mijn laatste (de beste) het 12-weekse Sapphire programma.

Je kent het vast wel. Je gaat soms naar de sportschool, denkt goed en gezond te eten, maar het resultaat wat je verwacht blijft achterwege. Ik besloot daarom in ieder geval één keer met mezelf af te spreken om mezelf 12-wekenlang aan voeding en trainingsschema’s te houden. Uiteraard was Bachduy de eerste persoon die ik belde.

Hij maakt een persoonlijk voeding- en trainingsschema, en dat is ook het fijne van Bachduy hij luistert naar je en maakt alles op basis van wat jij qua voeding lekker vindt en qua training houdt hij rekening met hoe je lichaam momenteel is.

De intake is daarom ook erg belangrijk, zodat hij precies weet waar je sterke en zwakke punten liggen. Vervolgens leert hij je ook nog eens zelf voedingsschema’s maken en leert hij je ontzettend veel over hoe belangrijk mindset, rust, voeding en dan pas training is. Ontzettend waardevol, aangezien je een compleet e-book erbij krijgt.

Bachduy zou ik dan ook aan iedereen aanraden. Mijn resultaten spreken denk wel voor zich haha, en dat had ik zonder BNfitness nooit gehaald. Of pas ontzettend laat door het wiel zelf eerst uit te willen vinden. Er zijn geen shortcuts naar een goede fysiek die je voor ogen hebt, en je zult keihard moeten werken. Maar wat ik wel kan aanraden is dat je met een BNfitness programma dat doel wel aanzienlijk sneller zult behalen, dan zoals ik eerst altijd deed en het wel zelf proberen uit te vinden zonder accountability.

Rajhen

“De beklimming naar de fitste versie van jezelf.”

~ Bachduy Nguyen