Transformatie & Review Bente

Toned & Fit

Doelstelling

-2KG

Gewichtsverlies

Sapphire

Product

Via een vriendin kwam ik bij Bachduy terecht. Ik dacht al best wel wat te weten over voeding en fitness maar achteraf heb ik door Bachduy veel meer nieuwe inzichten geleerd. Door het Coronavirus zorgde ik niet goed voor mijn lichaam en in het Sapphire programma werd ik stap voor stap begeleid naar een betere lifestyle, waardoor ik beter leer omgaan met slechte gewoontes en daarnaast de gewichten in de sportschool omhoogschoten. De laatste lockdown stond mijn progressie in de weg, maar Bachduy doet er alles aan om je mindset goed te houden. Je hoeft het alleen maar te doen want Bachduy doet het denkwerk al. Al met al is de prijs-kwaliteit verhouding top, Bachduy z’n energie is mega aanstekelijk. Ik ben ontzettend blij met alles wat Bachduy me geleerd hebt.

Bente

“De beklimming naar de fitste versie van jezelf.”

~ Bachduy Nguyen