Transformatie & Review Trieu

Droog Trainen

Doelstelling

-10KG

Gewichtsverlies

Sapphire

Product

Ik heb Bachduy zijn Sapphire program gevolgd en mijn doel was om 7kg af te vallen, uiteindelijk is dit 10kg geworden. Ik heb Bachduy zijn coaching erg goed ervaren, hij is duidelijk en je ziet dat hij echt moeite doet zodat jij je doel behaald.

Bachduy heeft zijn kennis over voeding, mindset, training en herstel met mij gedeeld, waardoor ik zowel in personal development, fitness als in de keuken grote sprongen heb kunnen boeken! De voedingsschema’s zijn ook erg lekker! Ondanks dat je onder je calorieënbehoefte gaat eten, wist Bachduy toch met zijn heerlijke recepten mij voor langere tijd verzadigd te houden!

Aan het eind van de week stuur je progressie foto’s door en heb je een wekelijkse call met Bachduy om de week door te nemen, wat ging goed, wat kon beter en wat gaan we de komende week doen. Dit helpt echt om je gemotiveerd te houden.

Aan de mensen die aan een gezonder levensstijl wilt gaan werken, maar je weet nog niet precies hoe je dit gaat aanpakken? Ik raad het aan om met Bachduy eens te praten hij is DE man die je nodig hebt om jouw doelen te behalen.

Trieu

“De belimming naar de fitste versie van jezelf.”

~ Bachduy Nguyen