Transformatie & Review Sven

Droog Trainen

Doelstelling

-9,3KG

Gewichtsverlies

Sapphire

Product

Bachduy heeft mij enorm geholpen met het afvallen en spieren aankomen, maar vooral met iets veel belangrijkers, mijn lifestyle. Hij heeft mij laten inzien dat je kan afvallen/werken aan je lichaam en tegelijkertijd kan genieten. Voor mij is het belangrijk dat ik het lichaam wat ik heb gecreëerd langer behoud dan enkel de 3 maanden die ik samen met Bachduy heb doorgebracht. Daarom hebben we samen een unieke lifestyle ontwikkeld met af en toe een drankje en dergelijken. De inzichten die ik heb gekregen hebben mijn leven veranderd .. Ik train nu 4x per week met plezier, en drink er in het weekend bij gepaard met fastfood. Ik blijf afvallen omdat ik een aantal trucjes heb geleerd waar ik zelf nooit op kon komen. Het begin bij simpel calorieën tellen maar Bachduy helpt je echt om nog meer trucjes te unlocken om zo je nieuwe gezonde(re) lifestyle ook echt vol te houden. De positiviteit van Bachduy is ook enorm motiverend, ik eindigde de wekelijkse call altijd met een lach en met nieuwe motivatie om te trainen. Hij denkt ook echt met je mee en is streng wanneer nodig, maar laat je ook gaan als die ziet dat je het doorhebt. Ik ben een gelukkiger mens geworden omdat ik tevreden ben met mijn lichaam. Ik kan nu en een biertje drinken en tegelijkertijd afgetraind blijven. Wie wil dat nou niet! Thanks Bach en ik zie je op Bloemendaal strand!


Sven

“De beklimming naar de fitste versie van jezelf.”

~ Bachduy Nguyen