Transformatie & Review Roy

Droger Trainen

Doelstelling

-5,5KG

Gewichtsverlies

Sapphire & PT

Product

Ondanks dat ik al eerder personal training gehad was dit een nieuwe ervaring voor mij. Dit omdat het programma ook online was. Bachduy heeft mij tijdens het 12-weken online programma goed begeleidt via videogesprekken waarbij we alles goed gingen analyseren. Ik gaf aan dat ik mentaal soms best in een roes kan zitten door mijn medicijnen. Dit komt omdat mijn hormonenbalans niet optimaal geregeld is. Bachduy ging hier super nauwkeurig mee om. Hij leerde mij een mindset waardoor ik minder in die roes kwam. Ook kreeg ik de juiste gezonde voeding waardoor ik mij energiek en fit voelde. Door de personal trainingen kreeg ik de handvaten die mij nog beter liet voelen. Al met al ben ik super blij met het resultaat. Ik zal mijn levensstijl zeker voortzetten!

Roy

 

“De beklimming naar de fitste versie van jezelf.”

~ Bachduy Nguyen