Transformatie & Review Jeroen

Droger Trainen

Doelstelling

-6,9KG

Gewichtsverlies

Sapphire & PT

Product

De afgelopen 12 weken heb ik het Sapphire Programma bij Bachduy gevolgd. Gedurende die periode ben ik in totaal 6,9 kilo afgevallen terwijl het oorspronkelijke plan 6 kilo was. Ik ben dan ook tevreden met het eindresultaat, maar ik ben vooral blij met het feit dat ik bewuster ben geworden van de effecten van mijn oude voedingspatroon. Dankzij het voedingsschema en de voedingsgids heb ik momenteel een gebalanceerd eetpatroon.

Daarnaast waardeer ik Bachduy om zijn oprechte enthousiasme en dedication voor het behalen van het gewenste resultaat tijdens de PT. Dit heeft voor mij persoonlijk een positief effect gehad op het trainen zelf. Voorheen trainde ik om in beweging te zijn terwijl ik nu naar de gym ga met een doelstelling waarbij ik veel meer op techniek train.

Jeroen

“De beklimming naar de fitste versie van jezelf.”

~ Bachduy Nguyen