Transformatie & Review Gijs

Droger worden

Doelstelling

-8,5KG

Gewichtsverlies

Sapphire

Product

Ik ben Bachduy tegengekomen op instagram en het eerste wat mij daar opviel is een heel positief persoon. Wat fijn is bij Bachduy is dat je altijd alles aan hem kan vragen ook al word je nog niet door hem gecoacht. Ik had ook een aantal vragen en zo kwamen wij aan de praat.

Ik ben altijd al iemand geweest die veel deed aan sporten en dit ook erg leuk vind maar nooit de kennis en ervaring had hoe om te gaan met de andere aspecten zoals voeding. Wat erg mooi is aan het programma van Bachduy is dat je begeleid wordt aan de hand van alle aspecten. Je denkt dat het vooral sport is wat doorslaggevend is maar dat is niet zo. Door de 4 elementen: brein, voedingsstoffen, krachttraining en ontspanning word je gecoacht naar het doel dat jij hebt. Dit werkt erg prettig.

Als je de stap zet om aan het programma mee te doen waar je overigens geen spijt van gaat krijgen begin je met een intake. Het is belangrijk dat je weet wie de ander is en waar je goede punten en tekortkomingen liggen. Dit wordt gedaan door middel van een uitgebreid inboardings formulier, neem hier ook goed je tijd voor want dit is belangrijk. Als je dit uiteindelijk hebt teruggestuurd naar Bachduy gaat hij voor jou aan de slag aan de hand van jouw wensen.

In het 12 wekelijkse programma word je begeleid en heb je op zondag altijd een videobel gesprek. Hier bespreek je hoe de week is gegaan en wat er de volgende week gaat gebeuren. In het gesprek staan de 4 elementen centraal en elke week ga je hier steeds dieper op in. Je krijgt voordat je begint een hele fijne en uitgebreide handout, dit is een fijne houdvast. In het begin word er veel door Bachduy gedaan in de zin van voedingsschema’s en trainingsschema’s. Naarmate je verder komt in het programma wordt er meer van je verwacht dat je dit zelf kan met behulp van Bachduy. Het is belangrijk dat je zelf na het programma goed opweg kan met de tools die je hebt geleerd. Dit vind ik heel erg prettig want door het meer zelf te doen leer je het meeste van.

Ergens in het programma kom jij jezelf tegen, dit kan 1x zijn of vaker. Dit is echt niet erg en heel erg menselijk. Dit gebeurde ook bij mij want soms wilde ik te streng zijn voor mijzelf maar het is ook belangrijk dat je leert omgaan met verschillende situaties. Als er eens een feestje is of een belangrijke gebeurtenis wees dan niet te streng voor jezelf en geniet ervan, het draait uiteindelijk allemaal om balans.

Ik ben heel erg tevreden over mijn resultaat, dit had ik niet alleen kunnen bereiken! Ik wilde afvallen en ben in 12 weken zonder al teveel moeite 8,5kg afgevallen. Je voelt je lekkerder en gezonder en echt trots op wat je bereikt in een relatief korte periode. Aan de hand van jouw wensen en doelen word je echt super begeleid!

Als je twijfelt of je dit wilt doen, ik kan je meegeven dat dit mij heel veel heeft gegeven. Voor mijn eigen ontwikkeling en je leert er ook echt iets van. Je leert je lichaam kennen maar ook hoe jijzelf uiteindelijk verder kan gaan na de 12 weken. Bachduy is een super inspirerende, motiverende coach die jou altijd zal bijstaan. Door middel van bellen, whatsapp, instagram en email sta je met elkaar in contact en hij zal je altijd antwoorden. Dus twijfel niet en zet die stap om een fitter en gezondere lichaam te behalen door middel van een gezondere levensstijl!

Gijs

“De beklimming naar de fitste versie van jezelf.”

~ Bachduy Nguyen