Transformatie & Review Emre

Droog Trainen

Doelstelling

-3,8KG

Gewichtsverlies 

Sapphire

Product

‘’Give a man a fish and you feed him for a day; teach a man to fish and you feed him for a lifetime’’

Dit is de beste manier waarop ik het BNfitness Sapphire Programma die ik heb gevolgd bij Bachduy, kan beschrijven. Bachduy is niet iemand die je een schema geeft en je vervolgens aan je lot over laat, nee, zeker weten niet. Aan de hand van wekelijkse gesprekken waarbij ik samen met Bachduy mijn week kon recappen, hebben we zaken besproken die me in de weg zaten en hebben we altijd samen naar oplossingen gezocht. Ik heb op deze manier zoveel geleerd van hem over bepaalde zaken die zowel met fitness te maken hebben, als de kleine bijzaken waaraan je op het eerste gezicht niet eens aan zou denken.

Dieper ingaand op het programma zelf, je krijgt wat je verwacht, en meer. Waarnaast je voedings- en trainingsschema’s krijgt, helpt Bachduy ook met het ontwikkelen van een gezonde levensstijl en een positieve mindset. Hier komt de quote waarmee ik deze review begon pas écht om de hoek kijken. Ik vind dat dit iets is wat hem anders maakt dan andere personal trainers. Hij helpt je niet alleen fysiek voor uit te gaan, maar ook mentaal. Het mooie is dat Bachduy niet een bepaalde ideologie of iets dergelijks op je forceert, maar je gewoon helpt bepaalde gezonde habits op te bouwen, die speciaal aan jou zijn aangepast. Zo kan je je lang nadat het programma is afgelopen blijven ontwikkelen. Je hebt in ieder geval een solide basis opgebouwd waarmee je kan doen wat je wilt.

Ten slotte, Bachduy zelf is een zeer gepassioneerd persoon die houdt van wat hij doet. De positieve vibes die hij constant afgaf, motiveerde mij keer op keer wanneer ik het nodig had. Hij staat zelf altijd als een rock klaar voor wanneer je op hem moet terugvallen. Hij behandelt iedereen als een vriend en niet alsof je weer een of andere klant bent (uiteraard blijft hij ook gewoon professioneel). Al met al, Bachduy is echt een topper! 🙂

Emre

“De beklimming naar de fitste versie van jezelf.”

~ Bachduy Nguyen