Transformatie & Review Wahaj

Afvallen

Doelstelling

-15,2KG

Gewichtsverlies

Sapphire, Platinum & PT

Product

Ik ben inmiddels halfjaar verder met de programma’s van Bachduy. Ik ben 15,2 kilo kwijt geraakt en dat oprecht door de supervisie van Bachduy. Ik heb in mijn leven tientallen pogingen gedaan om af te vallen, maar dat hield ik elke keer een paar weken vast. Door het programma van BNfitness heb je houvast en de zekerheid dat je resultaten. Het enige wat je als deelnemer hoeft te doen, is het DOEN! Ook door de wekelijkse contacten hield Bachduy de discipline in jou gedurende het traject. Ik kan zelfs zeggen dat mijn leven veranderd is, niet perse doordat ik 15,2 kilo ben afgevallen, maar doordat ik mij nooit zo goed in me vel heb gevoeld qua kracht en energie.

Wahaj

“De beklimming naar de fitste versie van jezelf.”

~ Bachduy Nguyen