Transformatie & Review Stijn

Afvallen

Goal

-4,7KG

Vetverlies

Sapphire

Product

Ik denk dat het ondertussen minimaal vijf jaar geleden is dat ik onder de 70kg woog. 12 weken trainen en eten met Bachduy heeft mij geholpen om deze grens makkelijk te verbreken. Met makkelijk bedoel ik niet dat het niet zwaar is, maar als je 12 weken lang doet wat Bachduy je vertelt, is het onmogelijk dat je je doel niet haalt.

Bachduy heeft veel verstand van zaken. Bij het onboarding formulier, aan het begin van je traject, geef je aan wat je wel of niet lekker vindt, hoeveel je wil en kan sporten, wat je doelen zijn en wat je persoonlijke motivatie is. Hij gaat hier gedetailleerd mee aan de slag en geeft je dan aan de start van het programma een E-Book, wat hij zelf gemaakt heeft. In het e-book beschrijf hij zijn werkwijze en krijg je veel informatie over hoe de twaalf weken er uit gaan zien. Het is heel diepgaand en geen oppervlakkige informatie.

De recepten die Bachduy maakt zijn lekker, makkelijk en heel betaalbaar (ook als student). In de laatste fase zat er een gerecht bij die niet zo goed beviel, maar door alle handvaten die ik van Bachduy geleerd heb kon ik zelf een goede vervangende maaltijd creëren. Daarnaast heeft Bachduy ervoor gezorgd dat mijn alcohol verbruik omlaag is. Maar, Bachduy heeft mij geleerd hoe ik ongezonde dingen toch in mijn schema kan passen, zonder dat dit invloed heeft op mijn lichaam. Je komt er snel achter dat het allemaal om balans gaat.

Naast alle training- en voedingsschema’s die hij aan je geeft houdt hij je ook verantwoordelijk voor je doelstellingen. Hij appt je doordeweeks vaak om te vragen hoe het gaat met eten en trainen en of je nog vragen hebt. Daarnaast moet je twee keer per week een weegmoment naar Bachduy opsturen en heb je elke zondag een call om je progressie te bespreken. Dit helpt meer dan je denkt!

Ik kijk heel tevreden terug op de twaalf weken. Het heeft ervoor gezorgd dat ik een veel gezondere lifestyle aangenomen heb. Zelfs nu ik al 1,5 week klaar ben heb ik de gewoontes overgenomen en maak ik veel gezondere keuzes. Ik blijf trainen met een doel en ga in september ook zeker het lean bulk avontuur met Bachduy aan. Het was elke euro meer dan waard!

Stijn

“De beklimming naar de fitste versie van jezelf.”

~ Bachduy Nguyen