Transformatie & Review Nielofar

Afvallen Toned & Fit

Doelstelling

-10KG

Gewichtsverlies

Sapphire & PT

Product

Ik heb Bachduy via Instagram via via gevonden. Op dat moment zat ik even in een dipje waardoor ik een tijdje niet had gesport en erg veel was aangekomen. En ik wilde heel graag de draad weer oppakken, maar ik wist niet zo goed hoe en had een steuntje in de rug nodig. Uiteindelijk had ik er toch voor gekozen om contact op te nemen met Bachduy, ik ben ook heel blij dat ik dit gedaan heb. Bachduy gaf mij meteen een heel relaxed en open gevoel, wat ik tijdens mijn hele traject (en nu ook nog steeds) ervaren heb. Ik vind dat hij heel goed naar je luistert en heel positief overkomt. Naar mijn idee heb ik heel veel nieuwe dingen bijgeleerd door hem en dit dan op het gebied van voeding, fitness maar ook mindset.

Door positief en standvastig te blijven behaal je resultaten. Eén of meerdere mindere ervaringen moeten niet meteen leiden naar een negatieve houding tegenover alles. Hier moet je lering uit trekken en dit is natuurlijk makkelijker gezegd dan gedaan, maar doordat Bachduy je hierin helpt te ondersteunen, kan je dit meenemen voor de toekomst wanneer je het op een gegeven moment zelf moet doen. Iets wat ik dan ook heel fijn vond is, dat hij constant laat herinneren waarom je het doet en voor wie je het doet. Je doet het voor niemand minder dan jezelf. Je leer dus heel goed jezelf tevreden te stellen en niet de ‘trainer’ in dit geval. Ik was heel blij met mijn resultaten. De oefeningen waren uitdagend en de voedingsschema’s vond ik ook lekker, misschien niet gerechten die ik zelf snel zou uitkiezen, maar de basis heb ik meegekregen en die gebruik ik nog steeds. Kortom je leert vaardigheden aan die je na je traject kan blijven gebruiken. Ik zou Bachduy dan zeker ook aanraden, het is een enthousiaste trainer die je zeker met alle plezier op weg gaat helpen.

 

Nielofar

“De beklimming naar de fitste versie van jezelf.”

~ Bachduy Nguyen