Transformatie & Review Melvin

Afvallen

Doelstelling

-23KG

Gewichtsverlies

Sapphire & Diamond

Product

Voordat ik begon bij bachduy zijn Sapphire programma, dealde ik met best veel shit, ik had een zwaar ongeluk gehad waardoor fysiek als mentaal, dingen moeilijker voor me werden. En ik heb 2 hernia’s gehad waardoor me rug erg was verzwakt, Ik heb toen een tijdje gerevalideerd en kwam gelukkig een beetje vooruit. Toen ik weer de kracht vond om mijn passie te gaan volgen ( sporten ) wist ik dat ik het niet alleen kon doen. Ik kwam bachduy na een tijdje weer tegen en hij begon mij alles uitgebreid uit te leggen wat ik kon verwachten als ik met zijn programma zou beginnen, hij wist van mijn situatie af en wou me erg graag gaan helpen. Ik besloot dus hulp te vragen bij bachduy.

 Er waren dingen die ik niet kon zoals: sommige oefeningen, hardlopen/rennen etc. dat was vervelend en de hele situatie gaf mij ook minder motivatie. maar bachduy hield me elke week gemotiveerd door de wekelijkse call die ik had, als ik ergens mee zat of het gevoel had dat het teveel voor me werd vonden we samen een manier om hier uit te komen en ik heb alsnog mijn doelen kunnen behalen, ook al leek het onmogelijk voor mij is het wel gelukt met zijn hulp. 

Ik ben 23 kilo afgevallen in 36 weken en leef nu met een healthy lifestyle die ik aan heb houden, want dat is ook 1 van de vele dingen die ik geleerd heb. Zijn voedingsschema’s blijf ik nog steeds gebruiken want die zijn erg lekker en ben daar super tevreden mee. Als er iets was in die voeding schema’s wat ik liever wou veranderen was dat ook geen probleem. Ben niet alleen fysiek sterker geworden maar mentaal is alles ook alleen maar verbeterd. 

Bachduy is een persoon met super veel kennis. Ik heb veel geleerd en ben ook blij dat ik bij hem begonnen was! Ik ben nog lang niet klaar met mijn journey en ik ga nog vele stappen zetten.

 

Melvin

“De beklimming naar de fitste versie van jezelf.”

~ Bachduy Nguyen