Transformatie & Review Linda

Toned & Fit

Doelstelling

+1,1KG

Gewichtstoename

Sapphire

Product

Ik heb een hele fijne ervaring gehad met BNfitness en Bachduy als coach. Bachduy is iemand met heel veel drive en passie en zijn positieve mindset is aanstekelijk! Ik had een duwtje in de rug nodig, iemand die mij persoonlijke begeleiding kon geven in het proces en dat heb ik bij BNfitness gevonden. Bachduy staat altijd voor je klaar, hij is ontzettend open en legt de nadruk echt op dat je het samen doet. Dat zorgt ook voor een betere en persoonlijkere band wat heel belangrijk is. Door het programma van BNfitness ben ik meer gaan bewegen, heb ik nieuwe inzichten gekregen en ben ik me ook bewuster geworden van voeding. Met het programma van Bachduy leer je echt zoveel meer dan alleen maar fitness, alle 4 de elementen die worden genoemd in het programma komen ook daadwerkelijk aan bod dmv wekelijkse challenges om het maximale uit jezelf te halen. Aan het eind van het programma ben je eigenlijk klaargestoomd om op eigen houtje verder te kunnen wat heel fijn is, maar er zijn ook opties om met andere programma’s verder te gaan. Dat maakt BNfitness naar mijn mening veelzijdig en uitdagend en iets wat ik iedereen zou kunnen aanbevelen als je op zoek bent naar een divers en uitdagend fitness programma met een enthousiaste coach zoals Bachduy!


Linda

“De beklimming naar de fitste versie van jezelf.”

~ Bachduy Nguyen