Transformatie & Review Annisaa

Afvallen

Doelstelling

-5,5KG

Gewichtsverlies

Sapphire

Product

Ik heb al jaren geprobeerd om gezonder te eten, maar mijn motivatie was laag. Verder wist ik ook niet HOE ik gezond kan eten. Ik at wel vaak gezond, maar ook ongezond. ln de 12 weekse sapphire progamma heb ik veel geleerd. O.a. hoe je de balans kan vinden tussen gezond en ongezond eten. En wat precies gezond/ongezond is. Verder kon ik met elke vraag of opmerking terecht bij Bachduy, hij helpt je altijd! Halverwege kreeg ik een gebroken rib door het karten en ook daar heeft hij me doorheen geholpen; aangepast voedingschema en herstelprogamma. Ben echt tevreden met de Sapphire progamma en de begeleiding ervan. Ik blijf doorgaan met deze nieuwe lifestyle! Thanks Bachduy!

Annisaa

“De beklimming van de fitste versie van jezelf.”

~ Bachduy Nguyen