Transformatie & Review Amber

Toned & Fit

Doelstelling

-3,5KG

Gewichtsverlies

Sapphire & PT

Product

Zelf trainde ik al een tijdje zonder doel en zonder op mijn voeding te letten. Door het programma van 12 weken van Bachduy met 4 weken personal training te volgen, ben ik doelgerichter gaan trainen en gezonder gaan eten.


Mijn doel was een lager vetpercentage en spieropbouw om meer “fit en toned” te creëren. Ik heb dit doel zeker bereikt aan het einde van de 12 weken. De persoonlijke voedings- en trainingsschema’s zorgen voor veel structuur en overzicht. Daarnaast hebben de wekelijkse calls met hem me de extra motivatie en discipline gegeven om mezelf tot het uiterste te drijven.


Bachduy duwde me niet alleen fysiek maar ook mentaal om het beste uit mezelf te halen!


Amber

“De beklimming naar de fitste versie van jezelf.”

~ Bachduy Nguyen